Hoppa till sidans innehåll

VFKK söker personer till ny spännande arbetsgrupp!

09 APR 2018 18:06
VFKK kommer att aktivt börja arbeta med att skaffa sponsorer till klubben. Vi söker nu personer som vill arbeta aktivt i sponsringsgruppen.
  • Skapad: 09 APR 2018 18:06

Konståkning är ju som vi alla vet en relativt dyr sport att hålla på med. Detta beror till stor del på att det är en sport som (hittills) inte arbetat så mycket med sponsring, utan enbart finansierats av åkaravgifter samt statliga och kommunala bidrag. Andra idrotter som t.ex. ishockey och fotboll arbetar mycket mer med sponsring och det gör att det ofta blir billigare att vara utövande av de idrotterna. Detta vill vi i VFKK ändra på! 

Vi vill att konståkning, som är en av de snabbast växande idrottsgrenarna, också ska bli en idrott som företagen vill satsa pengar på och samtidigt använda i sin egen marknadsföring. Vi vill också att det ska vara mindre kostsamt att vara aktiv i idrotten. Vi har därför tagit fram ett koncept för hur vi ska arbeta med rekrytering av sponsorer till klubben. 

Därför söker vi nu folk i klubben som kan tänka sig att ingå i en ny arbetsgrupp som arbetar med rekrytering av sponsorer samt håller kontakten med sponsorerna i framtida samverkansprojekt. Arbetsgruppen ska även stödja andra medlemmar i klubben som vill hjälpa till med att skaffa sponsorer. 

Det är bra om du idag har erfarenheter som företagssäljare, marknadsförare, jobbar med PR, jobbar med event eller liknande. Men naturligtvis går det bra även om du inte har dessa erfarenheter men känner att detta är något du verkligen skulle vilja engagera dig i. 

I arbetet med att skaffa sponsorer till klubben har vi även integrerat ett personligt ”kickback”-system, där en del av sponsringsbeloppet går tillbaka till åkarens träningskostnader. (Kickbacken utgår till den som rekryterar sponsorn, så det är inte nödvändigt att arbeta i Sponsorgruppen för att ta del av kickbacken. Den möjligheten är öppen för alla medlemmar/åkare/föräldrar i klubben.) 

Hör av dig till Bengt Karlsson eller Margareta Tohver om du är intresserad. Om du är intresserad kommer vi att ha ett informationsmöte inom kort där vi berättar mera och presenterar det material för ”säljstöd” som vi tagit fram.

Om du är intresserad maila till:

This is a mailto link 
This is a mailto link

Skribent: Bengt Karlsson
Epost: Adressen Gömd

.

..Sponsorer 

  

  

 

Xtrovert Media Reklambyrå - www.xtrovertmedia.se

Xtrovert Media Reklambyrå ger 15% rabatt på tjänster till VFKK:s medlemmar! 
www.xtrovertmedia.se 

 

  

Ger klubbens medlemmar 15%, kod finns på kansliet.

  

logga_sponsorhuset

  

 box_03  
 MP-skating ger 10% på skridskor till VFKK:s medlemmar

 

  

 

  

Idrottens-Bingo-Originallogga-webb

 

 

Är du också intresserad
av att sponsra klubben,
kontakta Styrelsen!

Postadress:
Västra Frölunda KK - Konståkning
Frölundaborg Isstadion, Mikael Ljungbergs väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0730258884
E-post: This is a mailto link

Se all info