Hoppa till sidans innehåll

Läs Josefin Taljegårds fina brev till VFKK

22 JUN 2021 21:58
Josefin skickar en sommarhälsning till styrelsen, tränarna, åkarna och föräldrarna i VFKK.
  • Skapad: 22 JUN 2021 21:58

Vilket år det har varit! Det har givetvis varit tungt för klubben på många sätt, så som det varit för alla klubbar i föreningssverige, men för VFKK har det också funnits en hel del ljusglimtar.

 

Jag vill bara säga hur glad jag blir av att se så många åkare som har fortsatt träna, fortsatt kämpa hela säsongen; på golvet, på isen och till och med på uterinken! Jag är så stolt över hur vi utvecklas som konståkare, men också som personer. Att motivera sig till träning när tävlingar ställs in och träningsförhållanden blir sämre är inte det lättaste, men i vår klubb har så många åkare gjort det med bravur! Ni är grymma!

 

Styrelsen förtjänar en stor eloge. Ert arbete är ju alltid viktigt, men i år har ni mötts av restriktion efter restriktion som ni tvingats anpassa klubbens aktiviteter efter. Ni har verkligen gjort ett bra jobb med att hitta lösningar för att hålla åkare och tränare så friska som möjligt, men samtidigt låta oss få utöva sporten vi älskar. Jag (och jag tror många av åkarna i klubben) är väldigt tacksamma.

 

VFKK:s tränare har också fått vara flexibla i de här tiderna och ni är så viktiga för oss åkare; med teknik och instruktioner, men framförallt också med motivationen. Tusen tack för allt ert slit!

 

Och sist men inte minst: Föräldrarna. Utan er är inget möjligt. Varje gång ni skjutsar till isen, hejar på era barn eller på annat viss stöttar dem hjälper ni dem att växa. Glädje, koordination, uthållighet, Gemenskap, rutiner, konstnärligt uttryck, eget ansvar, Glöd- det har jag utvecklat genom min sport och utan mina föräldrar hade det inte hänt.

Därför tar jag nu tillfället i akt och avrundar med ett enormt stort TACK till alla VFKK:s stöttande föräldrar- ni är guld värda.

 

Hoppas ni får en trevlig sommar och har en massa kul, både på och av isen.

 

Med soliga hälsningar,

Josefin Taljegård

Skribent: Jenny Nihlén
E-post: Adressen Gömd

.

..Sponsorer 

  

  

 

Xtrovert Media Reklambyrå - www.xtrovertmedia.se

Xtrovert Media Reklambyrå ger 15% rabatt på tjänster till VFKK:s medlemmar! 
www.xtrovertmedia.se 

 

  

Ger klubbens medlemmar 15%, kod finns på kansliet.

  Vasaboden - medgravyr.selogga_sponsorhuset

  

 box_03  
 MP-skating ger 10% på skridskor till VFKK:s medlemmar

   

 

  

Idrottens-Bingo-Originallogga-webb

 

 

Är du också intresserad
av att sponsra klubben,
kontakta Styrelsen!

Postadress:
Västra Frölunda KK - Konståkning
Frölundaborg Isstadion, Mikael Ljungbergs väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0730258884
E-post: This is a mailto link

Se all info