Hoppa till sidans innehåll

Anmäl dig till VFKK-slingan

17 FEB 2021 16:09
Nu är det dags att anmäla sig till vårens stora begivenhet, VFKK Slingan!
  • Uppdaterad: 17 FEB 2021 16:09

VFKK Slingan är en uppvisning för Skridskoskolan, Konståkningsskolan och för otestade åkare i klubben (t ex för de som har erövrat ett eller flera av märkena 1-8). De kommer att visa upp sina kunskaper med den Slinga (Obs! det finns flera olika slingor), som de kommer att öva på under träningarna. Att vara med i VFKK Slingan är frivilligt. Vi behöver därför veta vilka barn som är intresserade av att delta. Alla deltagare får ett pris för sin medverkan.

VFKK Slingan går av stapeln 27:e mars ca 11:00-14:30 i Slottsskogsrinken. Den vanliga träningsverksamheten utgår därför denna dag.

Pga COVID-19 så är föräldrar inte tillåtna inne i ishallen. Vi kommer dock att filma uppvisningen och maila ut den till er.

Gå in på länken nedan och anmäl er så snart som möjligt, sista dag att anmäla är 13/3. Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller!

Anmälan VFKK-slingan

Kostnaden är 75 kr/åkare och summan betalas in till postgiro 228813-2. Ange VFKK Slingan och åkarens namn vid inbetalningen. Anmälan är giltig först när avgiften är inbetald.

Vid slingauppvisning åker barnen med hjälm som vanligt. Däremot ska de inte ha overall eller täckjacka, utan strumpbyxor/beiga tights och klänning/kjol för flickorna och tröja och mörka byxor för pojkarna. Själva slingan går fort, så de hinner inte frysa. Självklart måste man inte konståkningsklänning/kjol utan man kan använda det man har hemma, vill man ha en konståkningsklänning/kjol kan det finnas begagnade på vårt kansli. Vi säljer rabatterade brunisar för 180 kr från och med nu och fram till den 27:e. Kansliet är öppet på måndagar och torsdagar och utöver detta kommer det vara öppet lördagen 13:e samt 20:e mars mellan kl. 12-14.

Mer info samt tidsschema och deltagarförteckning kommer att finnas på hemsidan ca en vecka före genomförandet så håll utkik.

Varmt välkomna med er anmälan!

Inbjudan i PDF

Hälsningar Styrelsen

Skribent: Maria Andersson
Epost: Adressen Gömd

.

..Sponsorer 

  

  

 

Xtrovert Media Reklambyrå - www.xtrovertmedia.se

Xtrovert Media Reklambyrå ger 15% rabatt på tjänster till VFKK:s medlemmar! 
www.xtrovertmedia.se 

 

  

Ger klubbens medlemmar 15%, kod finns på kansliet.

  

logga_sponsorhuset

  

 box_03  
 MP-skating ger 10% på skridskor till VFKK:s medlemmar

 

  

 

  

Idrottens-Bingo-Originallogga-webb

 

 

Är du också intresserad
av att sponsra klubben,
kontakta Styrelsen!

Postadress:
Västra Frölunda KK - Konståkning
Frölundaborg Isstadion, Mikael Ljungbergs väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0730258884
E-post: This is a mailto link

Se all info