Hoppa till sidans innehåll

Anmälan VFKK eftersäsong 2019


Klubben erbjuder eftersäsongsträning för alla åkare under veckorna 14-24. Den är uppdelad i två perioder, eftersäsong 1 (v14-v18) och eftersäsong 2 (v19-v24). Skridskoskolan erbjuds eftersäsong 1.

Vi kommer att hålla samman grupper och nivåer så lika ordinarie säsong som möjligt men beroende på intresse kan sammanslagningar och justeringar komma att göras för att utnyttja tränare och isytor så bra som möjligt.

Vi vet inte vilka tider vi kommer att få men de ishallar som är aktuella är Frölundaborg, Slottskogsrinken, Marconi och Angered Arena. Efter vecka 18 kommer enbart Slottskogsrinken och Angered Arena vara öppna. Isen under eftersäsong är ca 3 ggr så dyr per timma som under ordinarie tid.

Vecka 16, påsklovsveckan, kan det hända att en del istider är någon gång mellan 09:00 och 19:00. Denna veckan har en egen fråga för att veta ungefär hur många som är hemma den veckan.

Exakta kostnader beror på antal deltagare, timmar per vecka mm men räkna med att kostnaden ligger på runt 130:- timmen för isträning.

Träningen sker dagtid, eftermiddagar och kvällar vardagar på de tider som klubben blivit tilldelad istid och när man anmäler sig anmäler man sig till en hel period.

 

Välkommen med din anmälan.

VFKK

.

..Sponsorer 

Xtrovert Media Reklambyrå - www.xtrovertmedia.se

Xtrovert Media Reklambyrå ger 15% rabatt på tjänster till VFKK:s medlemmar! 
www.xtrovertmedia.se 

 

Ger klubbens medlemmar 15%, kod finns på kansliet.


logga_sponsorhuset

 box_03  
 MP-skating ger 15% på skridskor till VFKK:s medlemmar

 

  

 

Idrottens-Bingo-Originallogga-webb

 

 

Är du också intresserad
av att sponsra klubben,
kontakta Styrelsen!

Postadress:
Västra Frölunda KK - Konståkning
Frölundaborg Isstadion, Mikael Ljungbergs väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0730258884
E-post: This is a mailto link

Se all info